Nahrávam udalosti

« All Events

  • Táto udalosť sa už uskutočnila.

Koncert Soni Horňákovej

6. septembra @ 19:00 - 21:00

Pozývame Vás na koncert Soni Horňákovej, slovenskej pesničkárky (speváčky, gitaristky ,skladateľky a textárky).

Soňa Horňáková patrí ku známym osobnostiam slovenskej folkovej scény. Jej hudobné začiatky sa viažu k 70. a 80.rokom, ku študentským folkovým kapelám Mladosť a Letorosty. Neskôr spolupracovala s rockovými skupinami Strom, Nika, SH Band .

Je autorkou vyše stovky pesničiek , scénickej hudby k rozhlasovým hrám pre deti a mládež, k poetickým rozhlasovým a televíznym programom. Vydala osem štúdiových albumov. Ten najnovší „V šere lesklých stromov“, vyšiel po deväťročnej odmlke, 24. mája 2019.

Diskografia:

  • Soňa Horňáková (1993)
  • Súmrak snov (rok 1996)
  • Buvipesničky (1999)
  • Dívam sa z okna (2000)
  • Piesne z nevydaných albumov (2003)
  • Pozdrav z teonatu (2005)
  • Santa barbara (2010)
  • V šere lesklých stromov (2019)

VSTUP VOĽNÝ!!!

Koncert Soni Horňákovej Koncert Soni Horňákovej Koncert Soni Horňákovej Koncert Soni Horňákovej

Mediálne podporili

Podrobnosti

Dátum:
6. septembra
Čas:
19:00 - 21:00
Udalosť zaradená v kategórii:
Udalosť označená ako:

Organizátor

Savanna Café
Telefón:
0904593972
Email:
remo@zoerentals.eu

Miesto udalosti

Savanna Café
Rastislavova 1
Trenčín, 91105 Slovenská republika
+ Google Map
Telefón:
0910999222
Webstránka:
https://savannacafe.eu

Podrobnosti

Dátum:
6. septembra
Čas:
19:00 - 21:00
Udalosť zaradená v kategórii:
Udalosť označená ako:

Organizátor

Savanna Café
Telefón:
0904593972
Email:
remo@zoerentals.eu

Miesto udalosti

Savanna Café
Rastislavova 1
Trenčín, 91105 Slovenská republika
+ Google Map
Telefón:
0910999222
Webstránka:
https://savannacafe.eu